tiistai 26. marraskuuta 2013

Nellyn pikkujoulut

Moikku,

tässä teille tämä lupaamani Nelly-kollaasi pikkujouluja varten!




1. Bilesiin ei parkatakissa lähdetä, vaan hapsullisessa nahkatakissa! Hapsut lanteilla tuovat tähän lookiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita!
2.  Kengät on mun muuten klassisessa pukeutumissa yleensä se, jolla räväytän. Valitsin tähän luottokenkävalmistajani Jeffrey Campellin upeat askarteluhilekorot! Näillä erottuu taatusti joukosta.
3. Jokainen mekko kaipaa rinnalleen upean kaulakorun! Tämä statement necklace sopii täydellisesti säihkyvään pikkujoululookiin!
4. Ja se varsinainen päätähti eli bilemekko! Joka naisen vaatekaapista tulisi löytyä pikkumusta ja tämä yksilö on taatusti klassikkovalinta ja on ajankohtainen vielä vuosienkin päästä. Pikkumusta on joka naisen vaatekaapin kulmakivi. Sivulla on kuitenkin kurkistusaukot, sillä pitäähän pikkujoulumekossa joku pikku twisti olla!
5. Käsilaukku tietenkin Michael Korsilta :)
6.  Sukkikset on hyvä olla jo tähän aikaan vuodesta, jotta sääret eivät pääse paleltumaan. Valitsin tähän nämä burgundyn väriset kaunottaret! Upea syksyinen burgundy on mun tän hetken lemppariväri kera aina klassisen navy bluen.

Lähde: KLIK

Nyt täytyy rientää ja siirtyä viltin alle kera teekupin katselemaan tv-sarjoja! On ollut tosi hektinen ja kiireinen päivä.

Mitäs tykkäsitte, hottis vai nottis kollaasi?

-Jannica-Emiliana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti