perjantai 13. joulukuuta 2013

Answers part I

Moikkis,

tässäpä vastauksia teidän kysymyksiinne. Jaoin nämä vastauspostaukset osiin, sillä teiltä on tullut niin valtavasti kysymyksiä, että tulisi ihan kilometripostauksia, jos kerralla kaikkiin vastaisin. Mutta alotetaanpa :)

Minkä luksuslaukuistasi ottaisit autiolle saarelle?
Apua! Siis miten tämmöstä vois osata edes päättää, hehe :D Vähän niinkuin jos kysyis, kumman pelastaisin tulipalosta, naapurin lapsen vai luxuslaukun. Mutta ottaisin ehkä mun ihanan LV:n Neverfullin Damier Ebenenä. Tää kassi on oikea tilaihme ja autiolla saaarella voisi tulla paljon käyttöä laukulle, joka mahduttaa sisäänsä mun koko omaisuuden. 

Entä mihin luksustuoteyksilöön aiot seuraavaksi sijoittaa?
Seuraava sijoitukseni on mahdollisesti Mulberryn Alexan vaalean konjakinvärisenä ja strutsinnahkaisena. Mulla on Alexa omistuksessa jo mustana, mutta ajattelin kotiuttaa vielä erivärisen yksilön peruslaukuksi arkikäyttöön. Alexa on mun mielestä ihanteellinen koululaukku. Tässä vielä tää musta, joka mulla on jo:
Lähde: KLIK



Kuinka monta luxuslaukkua olet kotiuttanut
Hmm, oiskohan niitä joku parisenkymmentä. Mutta vähän riippuu siitä mikä lasketaan luxuslaukuksi. En laske luksuslaukuksi kuitenkaan ihan kaikkia mun laukkujani. Pitäs varmaa laittaa huuto.netiin tai pitää blogikirppis noille halvemmille!

Ootko jo käyny sovittamassa hääpukuja?
En vielä! Mutta mulla on aika selkeä visio mun hääpuvusta, joten en tiedä käynkö liikkeissä edes sovittelemassa, vai teetänkö vaan jollakulla. Ajattelin jotakuta Muodin huipulle -bestiksistäni.
 
Kenestä julkkiksesta sä inspiroidut eniten?
Varmaan Olivia Palermo tai Lauren Conrad ois semmosia julkkiksia, joiden tyylistä saan paljon inspiraatioita.

Mikä on sun lempi väri?
Oisin varmaan vielä viikko sit vastannu greige, mut nyt sanoisin, että suosikikkini on varmaan blurple (lilahtava sininen).

Mikä on sun lempi vuodenaika?
Kesä! Ehdottomasti! Rakastan lämpöä ja rusketusta. Tässä vielä muisto viimekesältä, kun kirmaan Nizzan upeissa rantamaisemissa:



Lähde: KLIK


Mikä oli sun ylioppilastodistusen keskiarvo?
Olin semmonen ysin tyttö. Oon aina ollut hyvä koulussa. Meidän isän yritys muuten teki mun lukiolle paljon lahjoituksia, mutta en usko, että se vaikutti mun arvosanoihin.

Mitä arvosanoja kirjotit?
Enkusta, reaalista (terveystieto) ja äikästä E:n, ruotsista M:n ja lyhyestä matikasta B:n, hehe. En oo mikään matikkanero :D

Mitä ruuaksi eilen?
Käytiin ulkona syömässä. Otin pinjansiemenkanaa salaattipedillä. Juomaksi otin lasin kuivaa valkkaria ja paljon raikasta vettä. Jälkkäriä en syönyt, mutta söin illalla kotona vielä proteiini-puddingin, joka toimi jälkkärinä tänään.

Mitä ilman et voi elää?
Tomasta, iPhonea, korkokenkiä... näitä on niin paljon :) Niin ja kameraa tietysti. Ja teitä lukijoita, pus <3

Mitä mieltä oot turkiksista?
No mun mielestä käytetyn turkiksen voi hyvällä omatunnolla ostaa, mutta en varmaan ostaisi uutta turkistuotetta. Mulla itselläni on yksi turkistuote eli Claire/Anastacian turkisrannekoru. Se ei kylläkään ollut tietenkään käytetty, kun ostin sen, mutta rannekoru on niin pieni turkistuote, että siihen ei oo jouduttu urhaamaan kuin joku pieni eläin, niin se on ok.

Millainen on sun unelmien päivä?
Herätään rauhassa Tomaksen kanssa ja syödään herkkukaurapuurot marjoilla, raejuustolla ja pähkinöillä aamiaiseksi. Sen jälkeen käydään piiitkällä powerwalkilla raittiissa ilmassa Dolcen kanssa. Sen jälkeen syödään lounaaksi kotona joku ihana salaatti ja katsotaan hieman sarjoja. Iltapäivällä menen ihanaan pitkään kylpyyn tuoksuttelemaan Victorias Secret -kylpytuotteita kynttilänvalossa, ja kylvyn jälkeen laittaudun iltaa varten. Pukeudun uuteen mekkoon ja sujautan korkkarit jalkaan. Illalla syödään jossakin ihanassa ravintolassa kevyt päivällinen, jonka jälkeen mennään drinksuille ja tanssimaan tyttöjen kanssa. Mun päivä on itseasiassa aika usein tällanen :) Toinen vaihtoehto on päivä biitsillä jossakin lämpimässä. Tai shoppailupäivä, jonka antimena on joku uusi ihana laukkuyksilö.

Millaisena näät tulevaisuutesi 10-vuoden päästä? Entä 20?
10 vuoden päästä varmaan haluaisin ehkä jo olla äiti. Vaikka nyt haluan vielä elää rauhassa, niin haluan kyllä perheen tulevaisuudessa. Olisin kotiäitinä yhdelle tyttölapselle isossa omakotitalossa Helsingin Kulosaaressa. Päivisin shoppailisin tyttärelle kaikkea ihanaa. Haluaisin kuitenkin elää samanlaista aika elämää kuin nyt eli en luopuisi liikunnallisesta elämäntyylistä, ystävistä enkä mistään mulle tärkestä. Tietysti haluaisin myös kodinhoitajan ja lastenhoitajan. 20 vuoden päästä muuten sama juttu, mutta ehkä meillä olisi jo kaksi lasta. Kaksi on maksimi, sillä en halua rasittaa kroppaa liikaa ja pelkään, ettei vatsa palaudu entiselleen! Toisaalta haaveena olis myös se työpaikka jossain muotitalossa, mutta toisaalta mielummin jäisin ehkä kotiin.

Kuka on sun idoli?
Oma äiti <3 Mun äiti on saavuttanu niin paljon. Äidillä oli nuoruudessa hankaluuksia jaksaa opiskella, mutta onneksi se löysi isän ja on siitä lähtien ollut poissa opiskelu- ja työelämästä ja pitänyt kodin kauniina. Muistan aina, kun äiti istui valkoisella nahkadivaanilla nauttimassa viinilasissa olevasta viinimarjamehusta ja opasti meidän kodinhoitajaa sen töissä. Äiti oli aina tosi mukava meidän kodinhoitajalle ja neuvoi sitä helpottaakseen sen työtä. Esimerkiksi jos jokin kohta jäi pyyhkimättä, niin siitä huomautettiin välittömästi. Haluaisin kulkea äidin jalanjälkiä.

Mitä mieltä oot täysin valkoisesta sisustuksesta?
No mä tykkään valkosesta, jos mukana on joku yksi pieni väriläiskä. Se tuo kodikkuutta.

Mikä on sun lempi sisustusmerkki?
Varmaan ostan tällä hetkellä eniten Zara Homen tuotteita kotiin. Niitä saa tilattua netistä.

Mistä ostat kaikki ihanat vaatteesi?
Sanon tähänkin varmaan Zaran. Siellä on mun makuun semmosia klassisia vaatteita, laadukkaita materiaaleja ja hyviä leikkauksia.

Lexington vai gant?
Molemmat on ihania, en osaa päättää! Gantilta ostin viimeksi tämän päiväpeitteen:

 Tässä oli ekat vastaukset kyssäreihin. Saa niitä toki laittaa lisäänkin tulemaan :)

-Jannica-Emiliana

10 kommenttia:

  1. Siis oon lukenu sun blogia ihan alusta asti, mutta en oo viel koskaan kommentoinu! Mut ihana blogi !!!! <322 you go girl, oot paras

    VastaaPoista
  2. Ootkohan ihan "vahingossa" unohtanut merkitä lähteet tohon vikaan Gantin luxuspäiväpeittoon. Sulla muutenkin aika paljon näkyy olevan täällä noita linkkejä, eikä oo tarkasti mainittu, että hyödytkö niistä jotain. Muuten oon tykännyt sun blogista mutta tää piilomaininta vie vaan jotenkin maun siitä :(

    VastaaPoista
  3. Toi on kyl niin upea toi viltti tossa ylhäällä, ihastelen sitä aina hetken ennenkuin luen sun uusimmat postaukset <3 mut siis kuin kiinnostavaa (not) sun laukkupostaukset sun ihanista laukuista! Siis montako sulla on jos pelkkiä luxuslaukkuja on jo 20? Vähäx ihQ!

    Ja siis eihän nyt lapsen/lapsien takia kuulu mistään luopua! Kuuluu elää just niinku haluaa, sama se niille lapsille! Ethän sä nyt vois olla hei joku kotimamma ja kattoo vaan lapsia? Huh. Kyllä ne lapset siitä oppii sitten ihan itse elämään. Ja ku ottaa niistä 100 kuvaa per päivä niin ehkä muistaa miltä ne näytti sillon ku olit luxuslomalla tytsyjen kans, pus <3

    C-L

    VastaaPoista
  4. Kiitos tästä muru, vastausten perusteella oot just sellainen, kun ajattelinkin. <3 Sulla on elämän arvot selkeästi kohdallaan, saat kiittää vanhempiasi siitä.

    Ps.Oi, Mulberryn Alexa strutsisena olis just niin sua, kotiuta ihmeessä seuraavaksi se!

    Hilcca

    VastaaPoista
  5. Wou mitkä sääret!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Ihana kuulla <3

    Anonyymi: Naistenlehdissäkään ei tarvitse olla. Ajattele tätä vähän niinku Cosmona.

    C-L: Kiitos :) Ihanaa, että muutkin samaa mieltä tosta lapsiasiasta. Mä oon luxuslomani ansainnut ja sitä varten on lapsenvahdit.

    Hilcca: Ihana kuulla, että pysyt ajatukset samoina kyssäreiden jälkeenkin :) Haluan antaa itsestäni aina mahdollisimman aidon kuvan.

    Anonyymi: Kiitos, tällä hetkellä oon kyllä taas kalkkilaivan kapteeni. Mutta ensi kesänä sit taas brunaa!

    VastaaPoista
  7. Hei, kiitosta loistavasta blogista, mutta kannattaa noiden kommentointiaikojen kanssa olla hieman tarkempana. ;)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Jos olisit ollut itse tarkempana, niin huomaisit, että kommentit eivät kirjaudu sille kellonajalle, milloin ne jätetään. Sinäkään et kommentoinut klo 14.36, vaikka niin kommenttisi perässä lukee, eikös?

    VastaaPoista
  9. Voi muru, ihanasti vastailit kysymyksiin <3 Oot jotenki niin mun tyylinen ihminen, oon varma että meillä olis paljon puhuttavaa brunssin ääressä! Hihii <3 <3 <3 Tuntuu ihan kuin tunnettais vaikkei tunnetakaan <3 <3 <3

    Odessa-Jadessa

    VastaaPoista
  10. Odessa-Jadessa: Tuu ihmeessä nappaamaan hihasta, jos näet mut jossain, niin voidaan käydä vaikka Starbucksissa Caramel Frappucinoilla <3

    VastaaPoista