tiistai 3. joulukuuta 2013

Ylellinen arkihetki

Tänään ajattelin jakaa teidän kanssanne pari kullanarvoista vinkkiä, jolla elämästä voi tehdä hiukkasen ylellisempää. Nämä keinot on mulla käytössä ihan joka päivä ja pienillä muutoksilla voi tuoda elämään hieman luksusta!

1. Kapseliherkut tuovat luksusta rauhalliseen aamuhetkeen!

Mikään ei ole niin ihanaa kuin höyryävä kuppi lattea aamulla sohvan nurkassa viltin alla. Meidän taloudessa juotiin ennen paljon tavallista ja tylsää Juhla Mokkaa, kunnes eräs ihana pr-toimisto lähetti meille aivan upean kapselikeittimen! En ole suodatinkahvia sen koommin juonut. Laitteen saamisen jälkeen olenkin kotiuttanut useita eri kapselimakuja ja suosikki taitaa tällä hetkellä olla caramel latte -niminen yksilö. Vähän niinkuin olisi Starbucks omassa keittiössä ja saisi itse olla barista! Tässä vielä kuva aamuisesta kahvinvalmisteluhetkestä:




2. Koti-Spassa rentoutuu keho ja mieli!

Ensimmäistä kertaa sain idean perustaa kylpyhuoneeseemme pienen span, kun kävin tuoksuttelemassa Pariisin lentokentällä Victorias Secret myymälässä herkullisia vartalonhoitotuotteita! Jo pidempään mulla oli ollut mielessä uusien vartalotuotteiden hankinta ja kun näin nämä VS-tuotteet, en voinut olla sijoittamatta niihin! Mutta tosiaan, olin etsinyt näitä jo niin pitkään ja ne sattuivat olemaan vielä 3% alennuksessa, joten mä en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Olisi taatusti jäänyt harmittamaan, kun nämä myydään silmänräpäyksessä loppuun. Nyt pulikoin pehmeässä kynttilän valossa meidän viihtyisessä poreaaltaassa nautiskellen tuotteiden viettelevistä tuoksuista. Vartaloni kuivaan kylpyhetken jälkeen noihin ihanan pehmeisiin Gantin pyyhkeisiin, jotka näettekin kuvassa hyllyn päällä pinottuna. Rentouttavan kylvyn jälkeen levitän vielä vartalolleni vartalovoidetta ja iholle jää huumaavan hedelmäinen tuoksu. Tässä mun sisustama kylpyhuone vielä kuvattuna erään kylpyhetken aluksi:



3. Kuohujuoman kilistely hemmottelee arkena!

Kuohuviinipullon poksauttaminen arjen keskellä luo ihanan juhlavaa tunnelmaa. Arkena juoman ei tarvitse välttämättä olla shampanjaa, vaan ihan tavallinen kuohuviini käy myös hyvin. Kannattaa kuitenkin valita arkihetkeä piristämään jokin pinkin värinen kuohujuoma. Itse nautin juomani Iittalan Essence -laseista ja pinkki kuohuviini sointuu myös väriensä puolesta kauniisti lasien i-tarraan. Meillä on tyttöjenillassa mun parhaiden tyttöjen kanssa aina tapana sihauttaa pullo kuohuvaa, koska kuohuviinin kaatohetkestä saa jotenkin niin tunnelmallisia valokuvia otettua. Musta on tosi kiva, että yhteisistä illanvietoista jää muistoksi ihania kuvia, joiden kanssa voi fiilistellä myöhemmin.

Tähän seuraavaan kuvaan liittyy hauska tarina: Oltiin K:n kanssa molemmat ostettu samana päivänä uudet Louis Vuittonin rakkauslaukut ja tokihan laukkujen piti päästä nuuskimaan toisiaan, niin päätettiin sitten tutustuttaa laukkukaunottaret toisiinsa pinkin kouhujuoman äärellä :) Näin sitä tavallinen arkipäivä muuttuu helposti hiukan ylellisemmäksi.





Aiotteko kokeilla mun vinkkejäni?

-Jannica-Emiliana

9 kommenttia:

  1. Apua miten likainen hella!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Minähän pidän aina mun ja Tomaksen kodin tiptop eikä hellalla ole mitään likaa, kuten kuvasta voidaan huomata. Ei murun murua missään, eikä tahran tahraa. Eihän me edes kokata kotona juuri muuta kuin herajuomaa.

    VastaaPoista
  3. SIIIS mistä ostit ton Luiskan?!? Haitko Pariisista? Tosi Söppänä!! Ihan varmaan toi on jo sijoitus itsessään ja ens vuonna maksaa 25000 euroa :P

    -Christin

    VastaaPoista
  4. Onko sun koira nimetty ton kahvin mukaan?

    VastaaPoista
  5. Christin: No itseasiassa se on eBay-löytö :) Tuli kaikkien aitoustodistusten kanssa mulle. Mä uskon kans, että tää malli on seuraava superklassikko!

    Anonyymi: Ajattelin, että Dolce olis semmonen kansainvälinen nimi. Keksin sen, kun ihastelin eräitä D&G:n aurinkolaseja :)

    VastaaPoista
  6. Apua kuin ihana kylppäri! :D Ihan kyynel tirahtaa silmänurkkaan <3

    VastaaPoista
  7. Siis kuin ihana kaulakoru tolla kahvinkeittimellä! Oli pakko ostaa samanlainen mun vedenkeittimelle <3 keittiökin näyttää ihan uudenlaiselta! Ja mehän voitas esitellä mein koirat toisilleen kun mun koira on Gabbana, ne ois varmaan bestikset <3

    VastaaPoista
  8. Moicca! Kai sä oot jo käyny Hesan uudessa Starbucksissa?? Voisitsä, please, tehdä postauksen sieltä, koska en pääse täältä maakunnasta Hesaan ku vasta hiihtolomalla seuraavan kerran!! Kiitti ihan sika ihanast blogist!! xxxx <3 <3 <3

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Ihana kuulla, muru <3

    Anonuumi: Oi, Gabbana sopis tosi kivasti Dolcen kanssa yhteen varmasti :) Ja noita kodinkoneasusteita varmaa rupeaa pian näkymään enemmänkin!

    Anonyymi: Hehe, olin toki avajaisissa ja sen jälkeen oon käyny kyllä useasti. Kannattaa ensi Helsingin lomalla käydä vilkasee :)

    VastaaPoista