keskiviikko 4. joulukuuta 2013

X-mas deco

Moikkis kaikki ihanat lukijat!


Tänään oon viettänyt siivouspäivää ja koristellut pesää, jotta saisin aloitettua joulunvieton kera joulukoristeiden. Olen muun muassa pessyt astioita astianpesukoneessa. Laitoin meidän kauniit valkoiset posliinilautaset ja Iittalan Essence -sarjan kuohujuomalasit pesukoneen hellään syleilyyn, josta ne saapuivat ulos kiiltävän puhtaina ja ihanan lämpöisinä. Oli mahtavaa fiilistellä jouluntuloa tiskikoneen hurinassa viltin alla, kun ulkona oli pakkasta ja naapuritalon ikkunoissa näkee jouluvalojen välkettä. Pesin myös pyykkiä ja kuinka ihanaa olikaan ripustaa pyykit telineelle kuivumaan ihanan tuoksuisen huuhteluaineen täyttäessä kylpyhuoneen pehmeällä tuoksullaan.

Tänään myös imuroin meidän kodin puhtaaksi ja pölyttömäksi. Oli todella ihana tunne, kun jaloissa kulkeva imurin poistoaukko puhaltaa lämmintä ilmaa paljaisiin varpaisiin ja ruskettuneisiin sääriin. Lattiaa pestessä taas kostealta ja kiiltävältä laminaattilattialta voi nähdä heijastuksen omasta kuvastaan. Myös meidän koiruus Dolce on aina siivouspäivistä innoissaan, tulee kaikkia uusia tuoksuja ja ääniä: tänäänkin se aivasteli söpösti monta kertaa kun laitoin tuon kuvassa olevan tuoksun huoneeseen.

Lähde: KLIK


Kun sain kodin puhtaaksi ja raikkaan tuoksuiseksi oli tosiaan aika laittaa kotiin joulukoristeita. Mun mielestä ei ole vielä yhtään liian aikaista laittaa esiin joulun tunnelmaa. Tänä vuonna meille ostettiin kimaltavan valkoinen muovikuusi, johon laitan mustia, helmenvaaleita ja pinkkejä koristeita. Mun mielestä sellainen valkoinen joulukuusi tuo vähän luxusta jouluun kaikkine kimalteineen. Meillä on aikasempina vuosina ollut aito joulukuusi, mutta viheä ei oikein sovi meidän sisustukseen. Tässä vielä pieni sneak peek kuusesta, esittelen sitten lähempänä joulua tarkemmin meidän koko joulupuun:


Mitäs teidän päiväänne on kuulunut? Ja muuten, mitäs tykkäisitte kysymyspostauksesta, jossa te saatte esittää kysymyksiä, joihin minä sitten myöhemmin vastailen? Oon vähän suunnitellut sellaista :)

-Jannica-Emiliana

9 kommenttia:

  1. Kysymyspostaus olisi ihana!!! Oot niin elämänmyönteinen, susta oikein hehkuu onnellisuus! :') Perkule kun tämä sun blogi on niin hyvä, toivottavasti et koskaan lopeta kirjoittelua! t. linda-90

    VastaaPoista
  2. Joo muru tee kysymyspostaus!!<3 Mä voin sit kysellä kaikkee tosi syvällistä ja tärkeetä...

    -Christin

    VastaaPoista
  3. Kysymyspostaus ois parhautta, hih! <3 :))))

    Sofia-Chardonnay

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, kysymyspostausta vaan kehiin!
    En malta odottaa, että paljastat tuon ihana joulupuun kokonaan.

    t.Hilcca

    VastaaPoista
  5. Siis kuinka ihanalta kuulostaa <3 niin luxusta! Oot kyllä paras bloggaaja ikinä, siis fanitan, iikk! <3

    VastaaPoista
  6. Ai niin, terveisin ihana lukijasi Chanel-Ljuviaana <3

    VastaaPoista
  7. Linda-90: Ihanaa, että oot saanu musta tollasen kuvan <3

    Christin: Nyt sit vaan kyssäreillä heittämään, hih!

    Sofia-Chardonnay: Saamanne pitää :)

    Hilcca: Toteutin toiveesi :) Ja joulupuusta myöhemmin lisää.

    Chanel-Ljuviaana: Ihana kuulla. Sulla on upea nimi!

    VastaaPoista
  8. Mitkä on sun suosikki tuoksukynttilät? Entä meikkimerkit? Entä korut? Entä macaronsit?
    -Karja-Liisa-

    VastaaPoista
  9. Karja-Liisa: Mä vastaan sulle näihin siinä mun vastauspostauksessa sit, jos sopii :)

    VastaaPoista