maanantai 16. joulukuuta 2013

White x-mas party

Moikka kaikille!

Nyt on teidän kyssäreihin vastattu ja voidaankin palata normaaliin päiväjärjestykseen. Meillä on takana tosi kiireinen ja hektinen viikonloppu. Järjestetin viikonloppuna pienet pikkujoulubileet ja voisin kertoilla tarkemmin millaiset bileet ne olivat. Varokaa, tää postaus on aika kuvaoksennus kun kaikki ihanan tunnelmakuvat piti saada esille!

Pikkujoulubileitä varten oltiin varattu tilat Helsingin keskustasta. Vieraita odotettiin n. 50 kpl ja tilat oli tarkoitettu 100 hengelle, joten ainakaan tanssilattialta ei tila loppunut kesken. Tilat olivat upeat: kokovalkoiset seinät ja huonekalut, tumma laminaattilattia ja valkoiset verhot. Oli ihana päästä koristelemaan jouluisaksi näin ihanaa tilaa. Koristeksi valittiin valkoista kimalteista ja hopeaa.

Joulutarjoilut tuli meille paikallisista herkkuliikkeistä ja meillä oli ainakin cupcakeseja ja cake popseja. Ja tietenkin kuohujuomaa. Mitään ei ole ilmaiseksi saatu. Mä en itse kauheesti ehtinyt edes maistelemaan kaikkia ruokia, kun mulla oli kokoajan kiire jutustella murusten kanssa. Tässä vähän kuvia tarjoiluista, kuola valuu kun katselee ihania herkkuja:

Lähde: KLIK





Lähde KLIK 



Lähde: KLIK


Muut juhlan herkut oli saatu, mutta äiti leipoi juhliin piirakan. Kyseessä on Lemon Meringue Pie, joka sopi meidän valkeaan teemaan.



Meillä oli myös joulukuusi, tai oikeastaan kolme joulukuusta valojen keralla. Kuuset oli sijoitettu tanssitattian viereen valaisemaan ja tuomaan joulun fiilistä.

Lähde: KLIK


Tässä vielä kuva tanssilattilasta:

Lähde: KLIK


Meillä oli myös pieni lahjojenvaihtotilaisuus. Kaikki vieraat oli tuonu mukanaan pienen lahjan, joka sai maksaa maksimissaan 500€, jotta kaikilla varmasti on varaa ostaa sopivan hintainen lahja. Sovittiin, että sukupuolesta riippumatta ostetaan naispuoleisille sopivia lahjoja, koska miesvieraiden on helpompi lahjoittaa huivit eteenpäin, kuin että kaikkien pitäisi ruveta miettimään unisex-lahjoja. Mun lahjaksi valikoitu upea sulkainen Roberto Cavalli -huivi:


 Lähde: KLIK

Sain lisäksi ystäviltä yhteislahjan koska häärin bileissä emäntänä. Paketista kuoriutui Mulberryn Continental -lompakko strusinnahkaisena. Joku varmaan saanut vinkkiä, että mun ostoslistalla on strutsinen Alexa, hih :)
 
Lähde: KLIK

Teitä varmaan kiinnostaa tietää millainen bileasu mulla oli? Itsenäisyyspäivää juhlittiin iltapuvussa, joten nyt halusin jotakin casuaalimpaa. On ihanampi bilettää pikkutunneille, kun yllä on jotakin kepeää ja laadukkaista materiaaleista tehtyä. Halusin mahdollisimman jouluisan asun ja mikä sen parempi kuin tonttutyttö:


Mitäs tykkäsitte meidän pikkujouluista? Kiitos vielä kaikille mukanaolleille! Tässä vielä kimppakuvaa osasta paikallaolleista:

Lähde: KLIK

-Jannica-Emiliana

5 kommenttia:

  1. Olipas Stylet Partyt pakko sanoa! Siis oon ihan sikakade! Meillä oli vaan yks kuusi ja paikka johon mahtu vaan se 50 henkeä :/ mut siis en tajunnu et eka väitit ettei mitään saatu ilmaseks ja sitte sanoit että "muut juhlan herkut oli saatu", siis WOOOT? Nyt puhuit ittes pussiin! Mut siis ihanat juhlat, muisk <3

    Terv. C-L

    VastaaPoista
  2. C:L: Arvasin, että joku puuttuu tohon, hihi. Joo, ne oli kyllä saatu, mut mainostila mun mun blogissa toimii maksuna (eli ei saatu ilmaiseksi) ja näkyvyys mun blogissa on kultaakin kalliimpaa, u know :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan valkoista <3

    -Mimmuli-

    VastaaPoista
  4. Ahahaha :p Ihan hauska tää blogi, mut ketä nää kaikki komentoijat on? Ottaaks joku tän vielä senkin jälkeen tosissaan ku oot väittäny bilettänees Jersey Shoren tähtien kanssa, vai onks nää kaikki anonyymitkin tässä mukana? Hmm.. hämärää..

    VastaaPoista